Browse > Home / Dit artikel gaat over Nawar Hussein

Dit artikel gaat over Nawar Hussein

January 21, 2019

Dit artikel gaat over Nawar Hussein. Nawar is een bekende vastgoed investeerder, ondernemer en filantroop. Als vastgoedinvesteerder is Hussein bekend van de Riereta Equity Group. Dit is een bekende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; met name in Barcelona. Hussein staat bekend omdat hij al meerdere jaren expertise heeft in het selecteren van ondergewaardeerde panden en het structureren van aansprekende investeringsmogelijkheden.

Hussein begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam. Daar is hij opgegroeid en heeft hij gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Nog voor hij 25 jaar was, had hij al een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen neergezet. Hussein was al een veelvoorkomende naam in het Nederlandse vastgoed circuit en heeft zijn activiteiten weten uit te breiden naar internationaal niveau. Hussein is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona. Hij heeft een achtergrond van hoge rendementen en een overzichtelijke werkwijze.

Nawar Hussein is de vertrouwde partner voor vastgoed investeerders vrijwel overal ter wereld. Hij is een geliefd spreker en coach en deelt een aantal keren per jaar zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast andere welbekende sprekers en experts. Hussein heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid. Hij steunt diverse charitatieve instellingen en goede doelen, als donateur en vrijwilliger. Met al jaren aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een kring van bekende partners opgebouwd en weet zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om rendabele investeringsmogelijkheden voor klanten te creëren.